Van geen cent naar
maximale spend

Wanneer je 18 jaar wordt, dan veranderen er een hoop zaken. Het kan zijn dat je vanaf dit moment meer zorgen hebt over geld. Ga jij op jezelf wonen, dan komen daar kosten bij kijken. Dan wordt het bijhouden van je administratie al een hele klus! Kan je niet goed rondkomen of heb je rekeningen die je niet kunt betalen? Dan wil het Financieel Fit team je graag helpen.

Wie financieel fit is, zit op zijn cash. Dat weten we allemaal. Toch liggen financiële problemen altijd op de loer, bijvoorbeeld door het verliezen van je job. Of juist door het niet kunnen vinden van een job. 

Deze financiële problemen komen soms onverwachts en kunnen je overvallen. Het kan een opstapeling zijn van verschillende kosten, denk hierbij aan online shoppen waarbij je achteraf kan betalen (of in termijnen via bijvoorbeeld Klarna) of een studieschuld die je binnen een bepaalde periode moet afbetalen. 

Wat de struggles ook zijn, het team van Financieel Fit ondersteunt je bij het fixen van de rekeningen. Meer tips of hulp nodig over geldzaken? Wij helpen je van geen cent naar maximale spend: door het gesprek met ons aan te gaan ben je binnen no-time weer zo financieel fit.

Ik zoek hulp op het gebied van:

Persoonlijke HULP NODIG?

Kom je niet lekker uit met je geld? Leef jij je beste leven in het rood? Ben je obsessed en gestressed door stapels rekeningen? En achtervolgen de brieven je zelfs in je dromen? Dan wordt het tijd om Financieel Fit Den Helder in te schakelen.

Wat we precies doen verschilt per case. Soms checken we gewoon in, soms gaan we op gesprek. Andere keren verwijzen we door naar hulpverlening.

Hulp nodig bij het fixen van je financiën? Je kunt bellen via 0223 671270 of mailen naar team@financieelfitdenhelder.nl

HIER KUN JE ook TERECHT

Jongerenpunt Den Helder is een Helders initiatief dat ondersteuning en middelen biedt aan jongeren in de regio. Het richt zich op het empoweren en motiveren van jongeren tussen de 16 en 27 jaar die worden geconfronteerd met dilemma’s zoals werkloosheid, geldzorgen en hoge schulden. Geen enkel probleem is te groot of te klein: het team is er om te luisteren en een helpende hand te bieden. Of je nu vragen hebt over huisvesting, financiën of werk; de medewerkers van het Jongerenpunt Den Helder vinden altijd een passende oplossing voor jouw situatie! Ga naar de website.

Ben je tussen de 16 en 24 jaar? Dan staan de vrijwilligers van Humanitas Get a Grip voor je klaar om je hierbij te helpen. Ze leren je hoe je goed met je geld om kan gaan, zodat je weet wat er maandelijks binnenkomt en wat eruit gaat. Kijk voor meer informatie op de website van Humanitas.

Jongerenwerk Den Helder
Is onderdeel van MEE & de Wering en houdt zich bezig met de jongeren in de stad. We zijn actief in Den Helder en Julianadorp op scholen, op straat, in buurthuizen, tienerhuiskamers en jongerencentra. We focussen ons op talentontwikkeling en geven jongeren een stem. Voor leuke activiteiten die we organiseren kun je kijken op de agenda hieronder. Of check onze socials voor de meest actuele informatie ‌ Wil je meer weten over onze jongerenwerkers of over de verschillende locaties? Kijk dan verder op de site!

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips