Administratie

Je administratie organiseren kan erg lastig zijn. Veel mensen wachten met hulp zoeken totdat het probleem te groot is. Financieel Fit Den-Helder helpt mensen met hun administratie.

Hulp bij administratie

Administratie is voor veel mensen ingewikkeld. Toch zeggen veel mensen nadat ze er even de tijd voor hebben genomen, dat het makkelijker is dan ze dachten. Wij geven als tip mee om zo snel mogelijk je administratie te ordenen. Want naarmate je ouder wordt, komt er steeds meer bij kijken.

Heb je behoefte aan persoonlijke hulp bij het aanpakken van je administratie? Neem dan contact op met een van onderstaande partijen die je kunnen helpen.

Download tips:
Administratie op orde

Geldzorgen vanwege een slechte administratie overkomt vele mensen. Wij hebben 13 handige tips verzameld die je kunnen helpen met het organiseren van je administratie. Laat je e-mailadres achter en ontvang de tips direct in je mail.
Deze partijen kunnen je helpen

Kijk ook eens naar de organisaties hieronder. Er is altijd iemand die je kan helpen.

Rondkomen van je inkomen kan ook een sport worden. Elke maand weer trots op jezelf zijn dat je niet rood staat en misschien zelfs een beetje geld overhoudt om te sparen? Dat leer je in Het FUNdament aan de Dintelstraat in Nieuw Den Helder.

Consuminderen gaat eigenlijk net een stapje verder dan uitkomen met je geld. Het is een manier van leven waarbij je steeds weer bespaart. Door je eigen groente te verbouwen bijvoorbeeld en door zelf cadeautjes en kleding te maken of reparaties uit te voeren in plaats van iets nieuws te kopen. Het FUNdament heeft ook aandacht voor een sociale, milieubewuste en actieve levensstijl en het bijhouden van je administratie.

Iedereen mag bij het FUNdament, op voorwaarde dat je ook iets teruggeeft. Iedereen is deelnemer én vrijwilliger. Zo helpen ze elkaar.

Neem voor meer informatie contact op met Petra Alders via 06 826 16 322 of bekijk de website.

Wie financiële problemen heeft, heeft soms ook andere problemen. Als je met meer zorgen rondloopt, dan alleen over geld, kun je iedere dag tussen 9 en 12 uur bellen met (088) 007 50 00 of bezoek de website.

‌Mee & De Wering organiseert ook bijeenkomsten over geld. Ben je benieuwd of zo’n bijeenkomst iets voor jou is? Bel dan hetzelfde nummer.

Humanitas Thuisadministratie helpt om financiën en administratie op orde te brengen en te houden wanneer je het overzicht bent kwijtgeraakt. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. Een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie helpt om je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Indien nodig wekelijks. Denk aan samen je inkomsten en uitgaven op een rij zetten, nagaan waar je recht op hebt en het maken een overzichtelijk huishoudboekje. Zij helpen bij het vinden van je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Met de hulp van Humanitas kunnen mensen na een tijdje vaak weer zelfstandig verder. 

Bezoek voor meer informatie de website.

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips