Verslaving

Ben je verslaafd of herken je iemand in jouw omgeving die verslaafd is, wees dan niet bang om contact op te nemen! Hoe langer de verslaving duurt, hoe moeilijker het is om er vanaf te komen. Het team van Financieel Fit Den Helder helpt je graag!

Hulp bij verslaving

Wij van Financieel Fit Den-Helder proberen mensen te helpen met verslavingsproblemen. Verslaving is er in alle soorten en maten. Soms hebben mensen het zelf niet eens door maar worden ze erop gewezen door hun omgeving.

Mocht je behoefte hebben aan persoonlijke hulp bij het aanpakken van je verslaving. Neem dan contact op met een van onderstaande partijen die je kunnen helpen.

deze partijen kunnen je helpen

Kijk ook eens naar de organisaties hieronder. Er is altijd iemand die je kan helpen.

Het meldpunt Vangnet & Advies is voor iedereen die zich zorgen maakt over iemand in zijn/haar omgeving. Het gaat om mensen die hulp nodig hebben, maar daar zelf niet om vragen.

Bij het Meldpunt Vangnet & Advies kun je een melding doen of advies vragen over mensen die vreemd of zorgwekkend gedrag laten zien. Dat kunnen mensen zijn die niet weten waar ze met hun probleem naartoe kunnen. Soms hebben ze schulden en zoeken ze geen hulp. Ze kunnen dak- of thuisloos zijn of misschien worden. Misschien verwaarlozen ze zichzelf of hun woning of vereenzamen of worden verwaarloosd. Vangnet & Advies is te bereiken via (088) 0100 526, centraalmeldpunt@ggdhn.nl of via de website.

DiSK staat voor Digitale-Sociale-Kaart. Hier vind je de weg naar instanties in je eigen regio die je kunnen helpen bij vragen over werk, wonen, inkomen en zorg. Kijk op de sociale kaart.

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips