Energie besparen

Iedereen probeert tegenwoordig energie te besparen. Goed voor je portemonnee en het milieu. Toch zijn er genoeg mensen die moeite hebben om de rekeningen te betalen door de hoge energieprijzen.

Hulp bij energie besparen

Gelukkig zijn er genoeg manieren om energie in en rond(om) je huis te besparen. Financieel Fit Den Helder heeft alle tips bij elkaar gezet die te vinden zijn via onderstaande download.

Heb jij een hoge energierekening en lukt het je daardoor niet meer om je rekeningen te betalen? Neem dan contact op met een van onderstaande partijen die je kunnen helpen.

Download tips:
ENERGIE BESPAREN

Download hier handige tips voor het besparen op energie. Goed voor het milieu én je portemonnee.
Laat je e-mailadres achter en ontvang de tips direct in je mail.  

Deze partijen kunnen je helpen

Kijk ook eens naar de organisaties hieronder. Er is altijd iemand die je kan helpen.

Rondkomen van je inkomen kan ook een sport worden. Elke maand weer trots op jezelf zijn dat je niet rood staat en misschien zelfs een beetje geld overhoudt om te sparen? Dat leer je in Het FUNdament aan de Dintelstraat in Nieuw Den Helder.

Consuminderen gaat eigenlijk net een stapje verder dan uitkomen met je geld. Het is een manier van leven waarbij je steeds weer bespaart. Door je eigen groente te verbouwen bijvoorbeeld en door zelf cadeautjes en kleding te maken of reparaties uit te voeren in plaats van iets nieuws te kopen. Het FUNdament heeft ook aandacht voor een sociale, milieubewuste en actieve levensstijl en het bijhouden van je administratie.

Iedereen mag bij het FUNdament, op voorwaarde dat je ook iets teruggeeft. Iedereen is deelnemer én vrijwilliger. Zo helpen ze elkaar.

Neem voor meer informatie contact op met Petra Alders via 06 826 16 322 of bekijk de website.

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips