Financiën

Vind je het moeilijk om je financiën op orde te houden en geld over te houden aan het einde van de maand? Bekijk dan de tips op deze pagina!

Hulp bij financiën

Hulp bij financiën is iets wat veel mensen nodig hebben. Zou jij je inkomsten en uitgaven beter willen organiseren, heb je hulp nodig bij schulden of wil je gewoon praten over je financiën?

In onderstaande download delen we praktische tips om je financiën op orde te brengen. Ze kunnen je helpen om je geldzaken beter te organiseren en financiële problemen te vermijden

Heb je behoefte aan persoonlijke hulp bij het aanpakken van je financiën? Neem dan contact op met een van onderstaande partijen die je kunnen helpen of met het Financieel Fit Team.

Download tips:
Je financien op orde

12 tips om je financiën op orde te brengen en zo schulden te voorkomen.
Laat je e-mailadres achter en ontvang de tips direct in je mail.
deze partijen kunnen je helpen

Kijk ook eens naar de organisaties hieronder. Er is altijd iemand die je kan helpen.

Humanitas Thuisadministratie helpt om financiën en administratie op orde te brengen en te houden wanneer je het overzicht bent kwijtgeraakt. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. Een vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie helpt om je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Indien nodig wekelijks. Denk aan samen je inkomsten en uitgaven op een rij zetten, nagaan waar je recht op hebt en het maken een overzichtelijk huishoudboekje. Zij helpen bij het vinden van je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Met de hulp van Humanitas kunnen mensen na een tijdje vaak weer zelfstandig verder. 

Bezoek voor meer informatie de website.

Rondkomen van je inkomen kan ook een sport worden. Elke maand weer trots op jezelf zijn dat je niet rood staat en misschien zelfs een beetje geld overhoudt om te sparen? Dat leer je in Het FUNdament aan de Dintelstraat in Nieuw Den Helder.

Consuminderen gaat eigenlijk net een stapje verder dan uitkomen met je geld. Het is een manier van leven waarbij je steeds weer bespaart. Door je eigen groente te verbouwen bijvoorbeeld en door zelf cadeautjes en kleding te maken of reparaties uit te voeren in plaats van iets nieuws te kopen. Het FUNdament heeft ook aandacht voor een sociale, milieubewuste en actieve levensstijl en het bijhouden van je administratie.

Iedereen mag bij het FUNdament, op voorwaarde dat je ook iets teruggeeft. Iedereen is deelnemer én vrijwilliger. Zo helpen ze elkaar.

Neem voor meer informatie contact op met Petra Alders via 06 826 16 322 of bekijk de website.

Contactformulier

Heb je persoonlijke hulp nodig bij het beheren van je financiën?

Ga dan in gesprek met het Financieel Fit Team. Laat jouw gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op. 

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips