Bewust boodschappen doen

Iedereen heeft het er tegenwoordig over, alle boodschappen worden duurder. Niet iedereen heeft genoeg geld om alle boodschappen te betalen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om bewust boodschappen te doen.

Hulp bij boodschappen

Een pak melk dat 2 keer zo duur is, of een zak chips waar minder in zit. De supermarkt gebruikt diverse manieren om meer geld te verdienen. Gelukkig zijn er genoeg manieren om bewust boodschappen te kunnen doen.

Er zijn online veel tips voor in de supermarkt te vinden en de beste tips hebben wij verzameld. Kijk hieronder voor de tips!

Heb je behoefte aan persoonlijke hulp bij het bewust boodschappen doen? Neem dan contact op met een van onderstaande partijen die je kunnen helpen.

Download tips:
bespaar op je boodschappen

40 bespaartips om bewust boodschappen te doen.
Laat je e-mailadres achter en ontvang de tips direct in je mail.
deze partijen kunnen je helpen

Kijk ook eens naar de organisaties hieronder. Er is altijd iemand die je kan helpen.

Rondkomen van je inkomen kan ook een sport worden. Elke maand weer trots op jezelf zijn dat je niet rood staat en misschien zelfs een beetje geld overhoudt om te sparen? Dat leer je in Het FUNdament aan de Dintelstraat in Nieuw Den Helder.

Consuminderen gaat eigenlijk net een stapje verder dan uitkomen met je geld. Het is een manier van leven waarbij je steeds weer bespaart. Door je eigen groente te verbouwen bijvoorbeeld en door zelf cadeautjes en kleding te maken of reparaties uit te voeren in plaats van iets nieuws te kopen. Het FUNdament heeft ook aandacht voor een sociale, milieubewuste en actieve levensstijl en het bijhouden van je administratie.

Iedereen mag bij het FUNdament, op voorwaarde dat je ook iets teruggeeft. Iedereen is deelnemer én vrijwilliger. Zo helpen ze elkaar.

Neem voor meer informatie contact op met Petra Alders via 06 826 16 322 of bekijk de website.

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips