Mentale stress en zorgen

Het krijgen van mentale stress en zorgen is iets wat iedereen kan overkomen. Er zijn tegenwoordig zoveel factoren die ervoor kunnen zorgen dat mensen stress ervaren. Financieel Fit Den Helder heeft tips om deze klachten te voorkomen of tegen te gaan.

Hulp bij mentale stress

Heb je zelf mentale stress of zie je dat iemand in jouw omgeving stress ervaart? Probeer dit probleem dan zo snel mogelijk aan te pakken. Mentale stress kan namelijk op lange termijn leiden tot fysieke ongemakken. En dat is natuurlijk wat niemand wilt. Er zijn diverse tips om mentale stress te voorkomen en die hebben wij verzameld in onderstaande download.

Heb je behoefte aan persoonlijke hulp bij het aanpakken van je mentale zorgen?  Neem dan contact op met een van onderstaande partijen die je kunnen helpen.

Download tips:
Bestrijding mentale stress

10 tips voor bestreiding mentale stress bij geldzorgen.
Laat je e-mailadres achter en ontvang de tips direct in je mail.
deze partijen kunnen je helpen

Kijk ook eens naar de organisaties hieronder. Er is altijd iemand die je kan helpen.

Het meldpunt Vangnet & Advies is voor iedereen die zich zorgen maakt over iemand in zijn/haar omgeving. Het gaat om mensen die hulp nodig hebben, maar daar zelf niet om vragen.

Bij het Meldpunt Vangnet & Advies kun je een melding doen of advies vragen over mensen die vreemd of zorgwekkend gedrag laten zien. Dat kunnen mensen zijn die niet weten waar ze met hun probleem naartoe kunnen. Soms hebben ze schulden en zoeken ze geen hulp. Ze kunnen dak- of thuisloos zijn of misschien worden. Misschien verwaarlozen ze zichzelf of hun woning of vereenzamen of worden verwaarloosd. Vangnet & Advies is te bereiken via (088) 0100 526, centraalmeldpunt@ggdhn.nl of via de website.

DiSK staat voor Digitale-Sociale-Kaart. Hier vind je de weg naar instanties in je eigen regio die je kunnen helpen bij vragen over werk, wonen, inkomen en zorg. Kijk op de sociale kaart.

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips