(Dreigende) schulden

(Dreigende) schulden wilt niemand. Toch heeft bijna iedereen hier weleens mee te maken gehad. Kom op tijd in actie voordat je schulden te hoog oplopen!

Hulp bij (dreigende) schulden

De schulden dreigen eraan te komen. Je probeert dit te omzeilen, maar het lukt je niet. Voordat je echt diep in de schulden zit, willen wij je helpen.

Een schuld heeft iedereen weleens gehad. Wij helpen jou, zodat jouw schulden niet hoog opstapelen. Zo blijft het overzichtelijk en zorg je ervoor dat je jouw schulden op tijd kan betalen.

Heb je behoefte aan persoonlijke hulp bij het aanpakken van (dreigende) schulden? Neem dan via het contactformulier contact op met het Financieel Fit team.

Download tips:
Voorkom schulden

12 tips om je administratie op orde te houden en zo schulden te voorkomen.
Laat je e-mailadres achter en ontvang de tips direct in je mail.
deze partijen kunnen je helpen

Kijk ook eens naar de organisaties hieronder. Er is altijd iemand die je kan helpen.

Het Financieel Fit team helpt mensen zoals jij om geldproblemen te voorkomen. Als die problemen er al zijn, helpen we natuurlijk om er weer uit te komen. 

Wat we precies doen kan voor iedereen verschillen. Soms is een gesprek en een paar tips genoeg. Andere keren verwijzen we door naar hulpverlening. Het Financieel Fit Team wijst je de kortste weg naar een leven zonder geldzorgen.

Je kunt bereiken via 0223 671270, mail naar team@financieelfitdenhelder.nl of vul het contactformulier in.

Stichting Kredietbank Nederland is een sociale bank. Zij zijn er voor iedereen die te maken krijgt met schulden of financiële vragen heeft. Door het inzetten van schuldhulpverlening, inkomensbeheer en kredietverlening helpen zij mensen op weg naar een financieel gezonde toekomst. Iedere situatie is anders, daarom kijken zij altijd naar een persoonlijke oplossing. Financieel gezond zijn, worden en blijven. Daar staan ze voor. Bezoek de website voor meer informatie.

Contactformulier

Heb je hulp nodig en wil je in gesprek met het Financieel Fit Team, laat dan hier jouw gegevens achter.
Het team neemt binnen 2 werkdagen contact met je op.

Nieuws
& tips

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
en ontvang het laatste nieuws &
praktische tips