Contact

Onze samenwerkingspartners

Hieronder staan de organisaties die als samenwerkingspartner betrokken zijn bij Financieel Fit Den Helder. 
Stichting Speelgoedbank Den Helder
Stichting Speelgoedbank Den Helder is opgericht voor gezinnen in de minima met kinderen in de leeftijdscategorie van 0 t/m 12 jaar. Door middel van een verwijzing, die zij kunnen halen bij één van onze samenwerkingspartners, mogen de gezinnen samen met hun kind/kinderen één keer per maand speelgoed komen uitzoeken. Met hun verjaardag en in de december maand mogen de gezinnen extra speelgoed meenemen.

‌tel: 06 23 73 97 07
‌e-mail: speelgoeddenhelder@hotmail.nl
Lees meer
Kredietbank Nederland
Stichting Kredietbank Nederland is een sociale bank. Wij zijn er voor iedereen die te maken krijgt met schulden of financiële vragen heeft. Door het inzetten van schuldhulpverlening, inkomensbeheer en kredietverlening helpen wij mensen op weg naar een financieel gezonde toekomst. Omdat iedere situatie anders is, kijken wij altijd naar een persoonlijke oplossing. Financieel gezond zijn, worden en blijven. Daar staan wij voor.

‌tel: 088 62 62 777
e‌-mail: info@kbnl.nl
Lees meer
Humanitas Kop van Noord Holland
Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg. Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor. Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar indien nodig wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder. Hoe gaat het in zijn werk? Nadat je je hebt aangemeld gaan we inventariseren wat er gedaan moet worden. Aan de hand van deze bevindingen koppelen we je aan een goed opgeleide vrijwilliger die je op vertrouwelijke basis gaat ondersteunen.

‌tel: 0223 617 422
‌e-mail: kopvannoord-holland@humanitas.nl
Lees meer
Internationaal Vrouwencentrum Den Helder
Het Internationaal Vrouwen Centrum zet zich vanaf 1985 in voor de integratie, participatie en emancipatie van vrouwen in Den Helder. Internationaal betekent dat alle vrouwen welkom zijn; zowel allochtoon als autochtoon, als deelnemer en/of vrijwilliger. Ontmoeting staat voorop, doorgroei is het streven. Het Internationaal Vrouwen Centrum heeft diverse cursussen, activiteiten, trainingen en projecten. Zij dienen om de vrouwen te laten groeien op hun eigen wijze. Iedereen krijgt persoonlijk advies. Iedere vrouw kan binnenlopen voor kennismaking en het leggen van contacten. Bovendien kan er doorverwezen worden naar andere organisaties waarmee het IVC samenwerkt. Het IVC is betrokken bij de samenleving. Den Helder, met zijn inwoneraantal van 56.531, behoort tot één van de steden in Nederland met een laag inkomen per hoofd van de bevolking. Daar bovenop komt dat gemiddeld genomen de inwoners van Den Helder een lager opleidingsniveau hebben. Het IVC ziet het als één van haar taken op dit gegeven in te spelen. Wij hebben daartoe een aantal projecten lopen, waaronder het Webinar Schuldenvrij en het Project Empowerment en Budgettering als wapen tegen Laaggeletterdheid. Daarnaast hebben wij als missie ''vrouwen te empoweren naar sociale zelfredzaamheid en financiële onafhankelijkheid!'' Ook hiermee hebben we door onze succesvolle wetenschappelijk gevalideerde en Europees erkende methode invloed op de strijd tegen armoede in Den Helder. Immers, wanneer de vrouw aan het werk gaat, wordt het hele gezin hier beter van. Het IVC wil haar kennis delen en aansluiten bij belangrijke partijen in het veld, waaronder Financieel Fit Den Helder. Door het bundelen van kracht, kennis en doelgroepen kunnen we samen het verschil maken. 

‌tel: 0223 63 42 16 
‌e-mail: i.vrouwen@kpnmail.nl
Lees meer
ROC Kop van Noord-Holland
Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met meer dan 450 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo'n 5.000 studenten en cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Stuk voor stuk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

‌tel: 0223 611 200
‌e-mail: info@rockopnh.nl
Lees meer
Partnergegevens
Op deze partnerpagina vermelden we ook graag uw organisatie. Hiervoor kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden. Na controle van uw gegevens en ontvangst van uw logo wordt uw organisatie met naam, logo, korte beschrijving, algemene contactgegevens en een link naar uw website opgenomen. Aansluitend wordt met de contactpersoon van uw organisatie zo goed mogelijk de samenwerking met Financieel Fit Den Helder afgestemd.
Naam organisatie
Algemeen telefoonnummer
Algemeen e-mailadres
Website
Naam contactpersoon
Telefoonnummer contactpersoon
E-mailadres contactpersoon
Korte beschrijving van uw organisatie en wat u kunt betekenen binnen onze gezamenlijke ambitie; een Financieel Fit Den Helder.
‌(max 500 tekens).
Ook ontvangen wij graag uw logo. U kunt het .EPS of (hires) .JPG bestand mailen naar info@financieelfitdenhelder.nl.
Bedankt voor uw bericht
We behandelen deze zo snel mogelijk en zullen indien nodig contact opnemen.
Verstuur formulier
Financieel Fit Den Helder is een initiatief van De Moedige Dialoog Den Helder; een lokaal netwerk van betrokken bedrijven, (zorg)instellingen, maatschappelijke organisaties en het onderwijs. Door samen te werken pakken we geldstress, armoede en schulden onder Heldernaren aan. Dit kan doordat we van elkaar leren, aansluiting bij elkaar zoeken en zo dreigende armoede en financiële problemen in een vroegtijdig stadium kunnen voorkomen. Samen investeren we in de financiële en sociale redzaamheid van iedereen in Den Helder. Voor een financieel fit Den Helder en een gezonde gemeenschap.
Financieel Fit Den Helder is een initiatief van Moedige Dialoog Den Helder
Vragen?
Wil je meer weten over Financieel Fit Den Helder? En wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via onderstaand formulier. Of via info@financieelfitdenhelder.nl
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoonnummer
Uw bericht
Bedankt voor uw bericht
We nemen zo snel mogelijk contact op.
Verstuur formulier