Financieel fit 
‌op de werkvloer

Donderdag 2 juli 2020 - 15.30 tot 16.30 uur

U als werkgever heeft ook een belangrijke rol in de aanpak van geldstress, armoede en schulden en daarover willen we graag met u in gesprek. 
Daarom nodigen we u van harte uit om het webinar ‘Financieel Fit op de werkvloer’ bij te wonen. We vertellen u dan wat FFDH precies doet en belichten het perspectief van werkgever én werknemer. Hoe kunnen we uw organisatie ondersteunen bij bijvoorbeeld de signalering van financiële problemen van uw medewerkers, en verzuim ten gevolge daarvan? Tijdens deze livestream kunt u reageren en vragen inbrengen via de livechat.

‌Na de zomervakantie organiseren we een fysieke bijeenkomst waarin we graag van u horen tegen welke uitdagingen u als werkgever aanloopt en aan welke ondersteuning uw organisatie eventueel behoefte heeft.
Aanmelden voor het webinar
Uw naam
Uw organisatie
Uw e-mailadres
Bedankt voor uw aanmelding!
U wordt nu omgeleid naar de livestream.
Bekijk de livestream
Financieel Fit Den Helder is een lokaal netwerk van betrokken bedrijven, (zorg)instellingen, maatschappelijke organisaties en het onderwijs. Door samen te werken pakken we geldstress, armoede en schulden onder Heldernaren aan. Dit kan doordat we van elkaar leren, aansluiting bij elkaar zoeken en zo dreigende armoede en financiële problemen in een vroegtijdig stadium kunnen voorkomen. Samen investeren we in de financiële en sociale redzaamheid van iedereen in Den Helder. Voor een financieel fit Den Helder en een gezonde gemeenschap.
Vragen?
Wil je als organisatie, instelling of bedrijf meer weten over Financieel Fit Den Helder? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via onderstaand formulier. Of via info@financieelfitdenhelder.nl
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoonnummer
Uw bericht
Bedankt voor uw bericht
We nemen zo snel mogelijk contact op.
Verstuur formulier